ICONO_EXCLAMACION

EL LIBRARY LIVING LAB

CONSORCI

"El projecte reuneix un consorci coordinat pel Centre de Visió per Computador, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. També integra l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres de Volpelleres i la Diputació de Barcelona, i està obert a la participació de petits i grans empreses "

head1

EL CONSORCI

“Tots els actors socials seuen alhora de cara a definir nou prototips i serveis”

CENTRAT EN L'USUARI

“Els ciutadans estan convidats a participar del disseny de les accions”

SUSTAINABILITY

“El Library Living Lab està destinat a ser auto-sostenible des del començament”

Els membres del consorci es beneficien de la col·laboració en el Library Living Lab Biblioteca:

  • L’Ajuntament de Sant Cugat aconsegueix les activitats i serveis innovadors per als ciutadans, i també un lloc per als projectes de la ciutat, que inclouen la participació dels ciutadans en les seves definicions.
  • La Diputació de Barcelona obté un espai d’innovació i una forma d’obtenció de prototips i serveis possibles per escalar fins a la seva xarxa de biblioteques.
  • El Centre de Visió per Computador obté un lloc per al prototipatge ràpid, augmentar l’impacte de la seva recerca d’una manera ràpida.
  • La Universitat Autònoma de Barcelona aconsegueix un laboratori més enllà dels límits del campus, i integra les seves investigacions en el territori.
  • L’Associació de Veïns obté un lloc d’alta qualitat per a les activitats i el desenvolupament cultural en un barri que no disposa dels serveis a causa de l’explosió de la bombolla immobiliària.

El projecte s’ha madurat durant 5 anys des de la seva creació, des del disseny a la implementació. En l’actualitat, la fase d’implementació s’està tancant, i el model de sostenibilitat està definit i enllestit per ser aplicat. El Library Living Lab està destinat a ser auto-sostenible des del començament.

El Living Lab Biblioteca consta d’un espai físic de 100m2 a la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Catalunya, Espanya. No obstant això, la presència de la Biblioteca del Living Lab dóna una personalitat especial a la Biblioteca, què es converteix en si mateixa en tot un laboratori.